Góth Mariann

sportedző
 

Bemutatkozás

4 éves korom óta az életem szerves részét képezi az aktív mozgás, későbbiekben a versenyszerű sportolás. Óvodás koromban balettoztam, az általános iskolai években lovagolni, valamint úszni jártam. Ezt követően szinkronúsztam, valamint versenyszerűen szertornáztam illetve atletizáltam. Mozgáskoordinációmat továbbá ritmikus sportgimnasztikai tevékenységek is fejlesztették.

 

Az egyetemi évek alatt az aerobik és fitness termi edzések során érett meg a késztetés, hogy szakmailag megalapozott, felkészült oktatóként saját magam irányítsam az edzések menetét és állítsam össze azok tartalmát.

Többéves edzői tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy azon edzők táborát erősítem, akik töretlen lelkesedéssel és buzdítással csinálják végig az edzéseket, példát mutatva ezzel a vendégeknek. Nagy jelentőséggel bír számomra a preventív, pontos gyakorlatvégzés és a funkcionalitás, amelynek eredményeképpen a mindennapi tevékenységek során is érezhetővé válik az egyre növekvő mozgástartomány, a javuló mozgáskoordináció és fokozódó teherbírás, kitartás.

Végzettségek

2015   IFHIAS Institut

            Iron system instructor

 

2015   IFHIAS Institut

            Hot iron instuctor

 

2013   Star training

            Stretching és ellazulási technikák                   továbbképzés

 

2011-  FitnessCompany

2012   Aerobik sportedző

            

Edzések

Állandó csoportos órák

Kedd

19.00 Hot Iron

20.00 InterChallenge

Gilda- Max Hermina Tower

Szerda

20.00 HOT IRON

Gilda- Max River Estates

Csütörtök

19.00 InterChallenge

Gilda- Max Hermina Tower

Péntek

17.00 IRON CROSS

Gilda- Max River Estates

Óratípusok

InterChallenge

Az intervall típusú edzések vázára épül, azaz a gyakorlatokat a hatékonyságnövelés érdekében időblokkokban végezzük. Az intenzív, állóképességi kardió gyakorlatokból álló munkafázisban erősen „felpörgetjük” a keringést, míg az aktív „pihenőfázisban” engedjük kissé megnyugodni a pulzust, különféle erősítő jellegű gyakorlatok végzése közben. Ez az edzésmódszer növeli az állóképességet, a kitartást, definiált izomzatot fejleszt, továbbá növeli a mozgáskoordinációt és kiváló zsírégető hatású is egyben.

Teljes testet átmozgató, kellő kihívást és lendületet adó óra.

HOT IRON

Izgalmas és dinamikus  súlyzó-rudas csoportos edzésforma. A gyakorlatokat alapvetően kétkezes, speciálisan erre a célra fejlesztett súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy tartalmaznak saját testsúlyos gyakorlati mozgáselemeket és tárcsákkal való edzéselemeket is. A HOT IRON koreografált edzésrendszere a biztonság és a hatékonyság érdekében periodizációra épül (HOT IRON 1, HOT IRON 2, IRON CROSS).

 
 
“Az egyetlen ember, akinél jobbnak kell lenned, a tegnapi önmagad”

Anonymus

 

Fotók

 

Események

11. Fitnessnap

Időpont: 2017.03.18.

Helyszín: BOK csarnok (volt SYMA)

FitBalance Aréna

Időpont: 2017.04.30.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

22. Női Futógála

Időpont: 2017.05.21.

Helyszín: Városliget

ahol találkozhatunk

Kapcsolat

 

© 2017 Fitteam. Készült - Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now